Arithmogriph

Train uw logische vaardigheden!!!

Homepagina
Beschrijving
Arithmogriphs oplossen
Downloaden
Arithmogriph kopen
Productiegegevens


English


Deutsch


Español


Francais


Italiano


Nederlands
    
Licenties

Licentieovereenkomst

Als u Arithmogriph voor de eerste keer start, probeert het programma een 30-daagse testlicentie aan te vragen via het Internet. Voor dit doel zal een gecodeerde eenrichtingsidentificatie worden gezonden. U kunt slechts één testlicentie per computer aanvragen.Zorg ervoor dat u internetverbinding hebt, en klik op de knop Testlicentie aanvragen. Als uw PC geen internetverbinding heeft, kunt u ook uw 30-daagse licentie aanvragen via een andere computer, dit op de homepagina van Arithmogriph. Onderaan vindt u informatie over deze optie.
Als u geen volledige licentie hebt, zal volgend dialoogvenster verschijnen telkens u het programma start:Klik op de knop Doorgaan om Arithmogriph te spelen. Om een volledige licentie van Arithmogriph te kopen, klik op de knop Arithmogriph kopen. Uw standaardbrowser zal dan automatisch openen en de betrokken pagina laden.

Als uw computer geen internetverbinding heeft, moet u de browser van een andere PC gebruiken om uw licentiesleutel aan te vragen of zo nodig een andere persoon vragen om dit voor u te doen. Klik op de knop Testsleutel opgeven. Een dialoogvenster opent zich met de mogelijkheid uw testlicentiesleutel in te voeren. U kunt ook uw gecodeerde identificatie zien, die u nodig hebt voor uw sleutel. Let wel: de 30-daagse periode van uw testlicentie begint op de dag van de aanvraag van de sleutel en niet op de datum van invoering ervan!

Zodra u een volledige licentie hebt aangeschaft, klik dan op de knop Serienummer opgeven.Tik uw naam, gebruikersnummer en serienummer in en klik dan op de OK-knop.

Terug naar de inhoudsopgave  

    
Books