Arithmogriph

Train uw logische vaardigheden!!!

Homepagina
Beschrijving
Arithmogriphs oplossen
Downloaden
Arithmogriph kopen
Productiegegevens


English


Deutsch


Español


Francais


Italiano


Nederlands
    


Netspel

U kunt Arithmogriph on line op het net spelen tegen andere personen. Elke speler in een netwerkspel moet dan dezelfde puzzel oplossen (anders zou het niet eerlijk zijn).

Een netspel starten

Klik op de knop Netwerkspel om een nieuw netspel te starten. Een dialoogvenster opent zich en vraagt u de startopties te bepalen:

Hier kunt u uw spelersnaam invullen. Bovendien kunt u besluiten of u wilt aansluiten bij een netwerkspel of zelf wilt optreden als gastheer. Als u aansluit bij een netwerkspel, moet u het IP-adres van de gastspeler invullen. Klik op de knop OK om in wachttoestand te komen:Wacht nu tot iedere speler aangesloten is op het spel. In het optieframe kunt u zowel de speelduur bepalen als de strafpunten, dit zijn de punten die afgetrokken worden als de speler opgeeft of niet binnen de tijd klaar is. Onderaan het venster kunt u berichten zenden en ontvangen. Als u gastheer bent van een spel, kunt u een geselecteerde speler uitsluiten door te klikken op de knop Speler uitsluiten. Enkel als gastheer kunt u een spel starten (knop Netspel starten).

Zodra het spel gestart is, verschijnt dezelfde puzzel op het scherm van elke speler:In afwijking met een alleenstaand spel is er in de rechterbovenhoek een bijkomend veld met een overzicht van het gespeelde netspel. U ziet de al gespeelde tijd, de resterende tijd om de puzzel op te lossen en uw actuele score. Verder is er een lijst van alle spelers met hun huidige toestand. Als u een spel wilt opgeven, klik dan op de knop Opgeven. Als u de puzzel hebt opgelost of het spel hebt opgegeven, kunt u het netspel verlaten door te klikken op de knop Netspel verlaten. Houd er wel rekening mee dat u de eindresultaten niet zult zien, als u geen geduld hebt om te wachten op de andere spelers. Zodra iedere speler klaar is met het spel, kunt u de resultaten bekijken:

Volgend hoofdstuk: Afdrukken Terug naar de inhoudsopgave

 

 

    
Books